OmOm   BrancherBrancher   VidenViden   KarriereKarriere   KontaktKontakt  
 

Content management

VestSite® Web – det fleksible værktøj, der løser opgaver, hvor andre systemer giver op.

Med VestSite® får du en webløsning tilpasset netop dine behov – hvor brugervenlighed og god funktionalitet er en selvfølgelighed.

Content Management
VestSite® er et content management system – et system til ”styring af indhold” på et website, også kaldet CMS. Der ligger i dag CMS under mange større web-løsninger.

Brugervenlighed
VestSite® CMS er et brugervenligt og let tilgængeligt værktøj, der gør det enkelt og hurtigt at styre og opdatere det enkelte site.

Fleksibilitet
VestSite® bygger på en ekstrem fleksibel grundkonstruktion, der kan konfigureres frit efter behov og derved skabe præcis den funktionalitet, der kræves til den ønskede web-løsning.

Indhold
Med VestSite® CMS konfigureres det enkelte website, så det passer kundes behov. Eksempler kunne derfor være produktkataloger, shop med e-handel, nyheder, spørgeskemaer, diskussionsforum og meget mere.

Grafisk layout
Virksomhedens udstillingsvindue på det store Internet er det enkelte website, derfor er VestSite® selvfølgelig opbygget således, at der også grafisk set er fuld fleksibelt.

Enkel integration til andre systemer
VestSite® indeholder en unik mulighed for at integrere med organisationens øvrige IT-systemer. Således kan der let vi-ses data fra ERP-, CRM- eller andre systemer på websitet.


VestSite® Multisite
I VestSite® er det muligt at styre mere end blot et enkelt website. Med Multisite funktionen i VestSite® kan der opbygges et hierarki af websites, der alle styres fra et og samme CMS.

Dette kan for eksempel benyttes i koncerner, hvor en række datterselskaber kan have deres eget website og i organisationer med mange lokale afdelinger.

Priser
Med VestSite’s fleksible konstruktionsmuligheder sikrer vi, at kunden betaler for det, og kun det, som løsningen kræver, hverken mere eller mindre.

Se mere: www.vestsite.dkcitat

Anne Birgitte Christensen
Marketingschef, Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse


”Et aktivt website er alfa og omega i markedsføring”
»Igennem en årrække har vi nu anvendt VestSite som basis for sparekas-sens hjemmeside.

Systemets gode funktionalitet gør det muligt for personer uden sagkundskab at vedligeholde en hjemmeside med tekst og fotos, så den bevarer sit professionelle udseende.

Dermed er det enkelt og hurtigt at opdatere hjemmesiden med informationer om kampagner og andre marketing tiltag.
 

Læs også om:

Videndeling | Softwareudvikling | e-mail journalisering | CRM | Dokumenthåndtering
Content management
Om VestConsult | Sitemap VestConsult A/S - Bavnehøjvej 13A - Esbjerg - 76 11 44 35